Låna sommarprodukter gratis i tre dagar

Packat och klart för sommaren

I sommar har vi ett speciellt erbjudande, vår Summer Box med utvalda produkter. Du kan få låna den och prova produkterna i tre dagar, eller köpa den direkt, om du hellre vill.

Vår Summer Box innehåller en rad intressanta produkter som du får stor nytta av i sommar - och även senare, så klart.

 

Aloe2Go

Håller magen i form var du än är. Drickfärdig blandning av Aloe Vera Gel och Pomesteen med gott om viktiga antioxidanter, som bidrar till att skydda kroppens celler. Praktisk på resa eller i tränings- och skolväskan eftersom den inte behöver förvaras kallt. 88,7 ml.

 

Aloe Vera Gelly

”Plantan på tub” innehåller stabiliserad Aloe Vera Gel. Lugnar, mjukar upp och ger näring. Används på torr hud och för att dämpa ögonsvullnader, svalka solsveda och brännblåsor samt lindra klåda t ex efter insektsbett.

 

Aloe Sunscreen

Återfuktande solskyddslotion med SPF 30, som skyddar mot både UVA- och UVB-strålning. Aloe Sunscreen är vattenresistent och innehåller stabiliserad Aloe vera.

 

Aloe Moisturizing Lotion

Lätt fuktighetslotion som återfuktar på djupet. Utmärkt underlagscreme som även skyddar mot väder och vind. Innehåller förutom Aloe vera bl a kollagen, elastin, kamomill och jojoba.

 

Aloe Liquid Soap

Den perfekta familjetvålen som skonsamt rengör både ansikte och kropp. Passar även känslig hud, irriterar inte ögonen och tar t o m bort makeup. Mild, vårdande och återfuktande tack vare Aloe vera.

 

Aloe Heat Lotion

Första hjälpen vid trötta, ömma muskler och träningsvärk. Mjukgörande och avslappnande. Innehåller bl a Aloe Vera Gel, mentol och olja från eukalyptus, sesam och aprikoskärnor.

 

Aloe First

Lindrande spray när du fått för mycket sol eller har småsår som svider. Sprayformen gör den lätt att applicera även när huden är öm. Innehåller Aloe Vera Gel, propolis och olika örtextrakt.

 

Forever Bright Toothgel

Tandkräm med frisk, naturlig smak som polerar skonsamt och känns behaglig för tandkött och slemhinnor. Innehåller inte fluor eftersom det minskar de goda effekterna av Aloe vera. Lämplig även till små barn, just för att den är fluorfri. Bra till eltandborste



Gå in på http://www.myaloevera.se/malinbroddegard/produkter/forever-summer och anmäl ditt intresse.


Kram/Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0